Saturday, September 12, 2009

cukuplah berpuisi sementara ini

hmmm! kita bersajak,berpuisi,bersyair,berseloka,berpantun,bergurindam dan ber....ber...ber...berkasih dan bercinta
hidup ini memang indah dari sudut mana sekalipun kita lihat ia
dalam puisi kita melihat indahnya kata-kata
dalam lagu kita dengar indahnya irama

mari sesekali kita lihat dan dengar
keindahan dari sudut permerhatian kanak-kanak
dengarlah lagu ini, walau dalam bahasa asing namun tetap indah
dan sedap didengar
lihat juga gerak tarinya yang sangat menghiburkan

------------ ini sebahagian sembang dalam chatbox

Kucennn bro azamm .... sekali lagik kucen cilokk "mau mau mau" ... will credit ur blog. arigatooooo. kucen sayang semau .. xoxoxo
Details
2:57 PM Sep 10, 2009

azam kucenn, dulu ko dah copy n paste sekali dan skrg sekali lagi, tp it's ok bro...nmpk mcm ko peminat setia aku je, hehe
Details
11:44 PM Sep 11, 2009

# azam kepada semua,tg lah lagi dan lagi dan lagi, I love you all
Details
11:46 PM Sep 11, 2009
#

# azam ifa, terima kasih menghargai puisi saya. nk lihat blog2 anak pahang sila ke sini http://gerbangtemumaya.blogspot.com
Details
11:45 PM Sep 11, 2009
#

------------------ nota kaki

Bro Frodo Baggins - lagu ni kiranya untuk ko lah. Dan utk antara anak-anakku juga yang berblog:

berdesing-desing - http://berdesing-desing.blogspot.com/

gave fra sjoen - http://aksarausia.blogspot.com/

akudanparis.blogspot.com/ - http://akudanparis.blogspot.com/


SELAMAT TERHIBUR DAN SELAMAT BERPUASA, SESIAPA YG SEMALAM TAK BERPUASA (SEWAKTU KUHUBUNGI MELALUI TELEFON) JANGAN TERASA HATI

3 comments:

Zarep said...

bila nak makan kfc ni bah? haha.

hannah zaharudin said...

lagu paris!

azam said...

Zarep, makan KFC? boleh, boleh, tapi sapa nk belanja??